Informatii utile

Cum să îți hidratezi pielea și să radiezi de frumusețe

Pielea este cel mai întins organ al corpului și cel mai expus agresiunilor factorilor externi. Tocmai de aceea, necesită un plus de atenție și îngrijire. Cel mai important aspect de care trebuie să ții cont pentru a avea o piele frumoasă și sănătoasă este hidratarea. Află ce trebuie să faci pentru a-ți hidrata și îngriji corect pielea!

Nu face baie cu apă fierbinte

Apa foarte caldă deschide porii, slăbind, astfel stratul protector al pielii. Evită să faci baie sau duș cu apă fierbinte, în special dimineața, când te pregătești să ieși din casă. Cel mai bine este să te speli cu apă rece pe față, care va ajuta porii să se închidă, iar pielea nu va mai avea de suferit. De asemenea, pentru a stimula circulația sângelui (și chiar pentru a scăpa de celulită, dacă este cazul), este indicat să faci dușuri alternate, atât cu apă caldă, cât și cu apă rece. Termină dușul cu un jet de apă mai rece, de la brâu până la picioare, jos, și vei vedea efectele.

Folosește unturi și uleiuri naturale

Produsele naturale sunt cele mai bune pentru pielea ta. Untul de shea, untul de cocos, cacao sau migdale, precum și uleiul de agran, de cocos sau măsline ori sâmburi de struguri fac adevărate minuni pentru piele. Folosește-le cu încredere, chiar și pe față. Dacă ai tenul gras, însă, e mai bine să eviți să aplici foarte des produsele grase, precum uleiurile, iar atunci când le aplici, să o faci, de preferat, seara.

Bea multă apă

Nu degeaba ai auzit și citit peste tot recomandarea de a bea cel puțin doi litri de apă plată pe zi. Apa este foarte importantă pentru organism, iar dacă nu consumi suficientă, se va observa imediat: te vei simți deshidratată, fără energie, iar pielea ta se va usca, va avea un aspect inestetic, crăpturi etc. Așadar, ai grijă de interior, pentru a se vedea și la exterior! Iar pe lângă apă, îți recomandăm să bei ceaiuri naturale neîndulcite, sucuri naturale din fructe și de asemenea să consumi fructe și legume zemoase, bogate în apă.

hidratarea pielii

Folosește o cremă hidratantă

Indiferent ce tip de ten ai, pielea trebuie să fie hidratată, așadar, crema pentru față pe care o alegi, trebuie neapărat să fie hidratantă. Evită cremele ce conțin parfumuri, parabeni, coloranți și caută-le pe cele cu vitamine și ingrediente naturale. Vitaminele C și E sunt foarte bune pentru ten, hidratează pielea, o hrănesc și te ajută să îți menții un aspect tânăr și sănătos mereu. În funcție de nevoile tenului tău, îți recomandăm fie crema Vea PF (vitamina E, polifenoli, extract de ceai verde și de semințe de struguri), ideală pentru toate tipurile de piele, fie crema Vea PF-C (aceleași ingrediente, plus vitamina C), ideală pentru ten uscat, ori crema Vea PF-C Magra (vitamina E, polifenoli, vitamina C), indicată pentru tenul mixt și gras.

Asigură-i pielii tale aportul necesar de vitamina E

Vitamina E este un adevărat ingredient minune pentru piele și organism. Recomandăm să folosești o cremă pentru corp ce conține vitamina E, să îți iei capsule cu vitamina E pe care să le amesteci cu crema preferată, ori să aplici direct pe piele vitamina E sub formă de spray. În acest caz, Vea Spray sau Vea Mix sunt două produse ce nu ar trebui să lipsească din rutina zilnică de îngrijire a pielii. Ușor de aplicat și de folosit, vitaminele intră direct în piele, nu sunt amestecate nu niciun alt ingredient și nu lasă urme pe haine.

Exfoliază-ți pielea

Este foarte important să îți exfoliezi tenul și restul pielii de pe corp, pentru a ajuta celulele să se regenereze și să se înnoiască. Aplică un gomaj din ingrediente naturale (precum ovăz și miere, pentru față, iar pentru corp zaț de cafea amestecat cu ulei de măsline și zahăr) o dată sau chiar de două ori pe săptămână și apoi aplică o cremă hidratantă.

Așadar, cantitatea de apă consumată zilnic, alimentația ta, precum și produsele pe care le folosești sunt cei mai importanți factori pentru frumusețe și hidratare. Îngrijește-ți corect pielea și simte-te mereu frumoasă!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.