Informatii utile

Alăptează fără durere!

Atunci când ești însărcinată, ai o mulțime de planuri, gânduri, numeri zilele și apoi orele până la marele eveniment din viața ta și aștepți cu nerăbdare să ții în brațe bebelușul pe care l-ai purtat timp de 9 luni în burtică. Printre aceste gânduri, cu siguranță îți imaginezi și momentul alăptării. Te gândești cum veți sta amândoi pe canapea sau în pat, relaxați în acele momente de liniște, conectare, iubire. Îți dorești să-i oferi bebelușului tău cel mai minunat cadou prin alăptare.

Este un sentiment magic.

Dar… până a ajunge la momentul în care să te bucuri pe deplin de procesul alăptării, marea majoritate a mămicilor, cel puțin în prima lună, au o mare provocare. Startul în alăptare de cele mai multe ori este extrem de provocator, greu, cu multe lacrimi și renunțări. Din păcate, conform statisticilor, o bună parte din mămici renunță la alăptare din cauza problemelor care apar. Angorjarea sânilor sau cum îi spun mămicile, furia laptelui, este foarte dureroasă și este prima provocare cu care se confruntă proaspetele mămici, urmând cu atașarea incorectă la sân a bebelușului care atrage după ea răni la mameloane. Astfel, revenim la statistica care spune că o parte dintre mămici apelează la protecții pentru sân cum sunt mamoalenele din silicon și o altă parte dintre mămici renunță de tot.

Un start bun în alăptare nu este cu lacrimi, dureri și gânduri de a renunța.

Consilierii în alăptare ne îndeamnă să pregătim sânii pentru momentul alăptării încă din timpul sarcinii. În ultimele zile de sarcină este recomandat să aplicăm pe mameloane creme sau spray-uri bogate în vitamina E pentru a preveni apariția ragadelor.

Dacă deja ții în brațe bebelușul tău, încă din primele zile, protejează-ți sânii cu spray-ul Vea BUA. Totodată dacă deja te confrunți cu dureri și deja ai răni la sâni, Vea Bua te ajută să ameliorezi durerile și să protejezi mamelonul.

Spray-ul se aplică extrem de ușor doar printr-o pulverizare de la distanță și este economic cu până la 300 de aplicări. Pentru a ajuta la refacerea mamelonului, poți aplica de fiecare dată după alăptare, asta însemnând aproximativ de 12 ori pe zi. Nu vei fi nevoită să pui mâna pe sânii care sunt foarte sensibili și iritați. Bebelușul poate ingera produsul fără niciun risc, pentru că produsul este comestibil.

Vitamina E pură din Vea Bua, aplicată pe sân emoliază, protejează și reduce inflamația mamelonului, astfel grăbind vindecarea și reducând durerea cauzată de ragade.

Cu Vea Bua vei reuși să te bucuri de aceste momente de conectare încă din primele zile ale bebelușului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.