Magazinul online vealine.eu – este platforma care îți pune la dispoziție produse sută la sută originale direct de la producător. Pentru a asigura siguranța consumatorilor, acțiunile magazinului sunt reglementate de legislația în vigoare atât pe teritoriul României cât și Uniunea Europeană!

Situațiile în care se face retur:

1. Produsul nu corespunde informațiilor plasate pe site (fotografie, descriere, denumire, nuanță, consistență).
3. Termenul de valabilitate este expirat!
4. Produsul a suportat careva daune majore, în timpul transportării (din a cărei cauză clientul este pus în dificultate în vederea utilizării produsului după destinație).
5. Alte cazuri care nu țin de responsabilitatea magazinului returul se face doar la discreția noastră și cu condiția că clientul suportă cheltuielile pentru livrare tur-retur.

Magazinul vealine.eu rezervă dreptul după sine, prin lege, să ceară dovezi concludente (poze la produsele unde să fie vizibile defectele, codul de bare ce poate confirma că produsul este achiziționat prin intermediul nostru, poză unde să fie vizibil conținutul coletului, sticker-ul coletului- ce conține denumirea expeditorului în cazul dat vealine.eu)

Returnarea produselor achiziționate pe site-ul vealine.eu, poate fi solicitată efectuând următorii pași.

1. Returul produsului.

Cumpărătorul are la dispoziție 14 zile calendaristice pentru returnarea produselor. Produsele cosmetice care au fost desigilate și/sau folosite nu vor fi acceptate pentru retur.

Prin trimiterea unei solicitări prin email la adresa contact@vealine.eu in care sa informeze asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. SC Veyo Boat Srl are obligația  returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

2. Modalitate de returnare.

După ce ați convenit cu managerul detaliile returnării și ați completat actele necesare, ambalați produsul într-o cutie și așteptați să fiți contactat de curier (magazinul solicită serviciul de curierat) pentru a prelua coletul de la dvs.

Asigurați-vă că ați îndeplinit condițiile menționate mai sus, în caz contrar, procedura de retur nu va fi posibilă.

3. După recepționarea coletului, timp de 14 zile, clientul va fi contactat de către departamentul Relații Clienți și va fi anunțat cu privire la rambursarea sumei în contul specificat. Suplimentar, clientul va primi detalii prin e-mail referitor la comandă.