Accesarea site-ului nostru este gratuita si nu necesita inregistrarea unui cont, furnizarea unei adrese de e-mail sau alte date suplimentare pentru simpla navigare. Pentru cumpararea de pe site-ul nostru este nevoie de crearea unui cont cu datele dvs pentru a putea plasa comenzile dvs. Toate datele preluate in vederea desfasurarii activitatilor de vanzare vor ramane confidentiale. Nu incurajam spam-ul si nu vom face publice datele furnizate de clienti fara acordul explicit al acestora.

S.C. Veyo Boat S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea tuturor datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Toate aceste date vor fi utilizate doar cu acordul explicit al clientului, in conformitate cu politica Anti-Spam, Termenii si Conditiile de Utilizare, fara a implica obligativitate din partea utilizatorilor, acestia putand refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Mai multe informatii privind confidentialitate datelor pot fi regasite pe pagina „Politicii de confidentialitate” si la „Termeni si conditii”. Va recomandam sa consultati si „Politica de Utilizare a Cookie-urilor” pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu modul de operare al acestora si cadrul legislativ.