Cele mai cumpărate

 • Vea Shampoo
  Vea SHAMPOO

  ȘAMPON cu Vitamina E - Anti-mătreață Z.P. - Șampon cu Vitamina E -...

  37,81 lei
 • Vea OLIO
  Vea OLIO

  VEA OLIO este vitamina E pură 100%, sub formă de ulei, cu acțiune...

  45,00 lei
 • Vea Spray
  Vea SPRAY 50

  ULEI USCAT SPRAY  VITAMINA E PURĂ NEBULIZATĂ Hidratant, protector....

  57,00 lei
 • VEA Lipogel
  Vea LIPOGEL

  VEA LIPOGEL - intens hidratant si emolient, diminuează aspectul...

  63,02 lei
 • Vea PF-C
  Vea PF-C

  Crema antioxidanta Non-Comedogenica Vitamina E + Polifenoli + Vitamina...

  100,00 lei
 • VEA PF-C MAGRA
  VEA PF-C MAGRA

  Crema antioxidanta Non-Comedogenica Vitamina E + Polifenoli + Vitamina...

  100,00 lei

Oferte speciale

 • Vea Bua
  Vea BUA

  Spray pe bază de Vitamina E  Vindecă...

  48,00 lei -20% 60,00 lei

Despre noi

Filosofia produselor VEA

Stimați clienți, misiunea companiei noastre, începută în 1996 în Italia, este de a crea produse dermato-cosmetice sigure (testate dermatologic și microbiologic), care sunt eficiente, de cea mai bună calitate și care au formule cât mai simple posibil, pentru a reduce la minimum riscul de reacții alergice.

Avantajele produselor noastre sunt:

    Toate produsele noastre sunt caracterizate prin formule speciale hipoalergice, bogate in vitamina E, dermatologic și micro-biologic testate, cu scopul de a asigura cea mai mare toleranta. Fiecare produs este protejat printr-un brevet, un total de 12 brevete exclusive pana in prezent.

    Produsele VEA sunt proiectate pentru piele, care este în condiție fiziologică sensibilă, alergică, sau compromisă. Acesta este motivul pentru care produsele noastre conțin cât mai puține ingrediente posibile, reducând la minimum posibilitatea de a produce reacții alergice și intoleranțe.

    În scopul de a garanta un nivel ridicat de siguranță, chiar și în prezența utilizării accidentale sau necorespunzătoare a produselor cosmetice, toate produsele sunt testate pentru gluten (mai puțin de 10 ppm) și nichel (mai puțin de 1 ppm).

Nici unul dintre produsele VEA nu conține parfum, conservanți, parabeni sau coloranți. Produsele VEA pot fi folosite in sarcina.

Suntem dedicați dezvoltării unor noi produse bazate pe know-how și cercetare.

Emolient VEA "funcțional"

Definiția cuvântului "emolient" este: o substanță care se adaugă la produsele cosmetice pentru a face pielea mai fină și mai moale; un emolient "funcțional" trebuie să conțină substanțe care au cel puțin o acțiune în plus asupra pielii, dincolo de cea a unui emolient. În produsele noastre o astfel de acțiune o are în principal vitamina E, dar și alte substanțe, cum ar fi oxidul de zinc, ceramidele, fitosterolii, vitamina C, vitamina A, vitamina F, coenzima Q10, acidul lipoic, acidul salicilic și uleiurile esențiale din lavandă și din arborele de ceai.