Informatii utile

Vea Mix: explozie de sănătate pentru pielea ta

Pielea ta are nevoie de îngrijire constantă, chiar și dacă nu se confruntă cu probleme mari. Frumusețea trebuie întreținută, astfel încât aspectul tânăr și vitalitatea să îți ofere încredere și strălucire în fiecare zi. Un aspect foarte important în acest sens, de care trebuie neapărat să ții cont, este legat de produsele pe care le folosești. Cosmetice sau dermato-cosmetice, multe dintre aceste produse nu sunt compatibile cu tipul tău de piele, iar tu îți poți cauza mai multe probleme încercând să ai grijă de frumusețea ta.

Cele mai importante vitamine pentru piele sunt vitamina E, vitamina A, vitamina C și vitamina F. Dacă te asiguri că organismul și pielea ta primesc aceste vitamine constant, nu vei mai avea deloc probleme. De asemenea, este întotdeauna mai bine să folosești ingrediente naturale și produse care le conțin, evitând compușii chimici.

De ce îți spunem toate aceste lucruri? Pentru că vrem să fii sănătoasă, să ai o piele fără imperfecțiuni și să te simți bine în fiecare zi! Tocmai de aceea, îți prezentăm astăzi Vea Mix, un spray pentru corp, ce nu conține decât vitamine și ingrediente naturale: vitaminele A, C, E, F, coenzima Q10 și acid lipoic. Haide să aflăm împreună care sunt avantajele și proprietățile fiecărui ingredient în parte:

Vitamina A

Este cunoscută pentru efectele sale benefice asupra pielii și proprietatea de a vindeca acneea, de a reduce semnele îmbătrânirii și de a scăpa pielea de petele nedorite. Pe lângă faptul că vitamina A este esențială organismului, fiind cunoscută drept cea mai puternică vitamină anti-canceroasă, aceasta ajută sistemul imunitar și chiar vederea. Cu toate acestea, cele mai importante beneficii ale vitaminei A sunt cele care se observă la suprafață, adică cele asupra pielii. Așadar, te informăm faptul că ai nevoie de vitamina A pentru frumusețea ta pentru că aceasta ajută pielea să își recapete forma inițială, stimulează producția de colagen și elastină, menține pielea hidratată, reglează nivelul de sebum și te scapă de acnee. De asemenea, reduce petele cauzate de îmbătrânire și repară ridurile în profunzime, lăsându-ți un ten frumos și neted!

Vitamina C

Vitamina C este una dintre cele mai bune vitamine care ajută sistemul imunitar. Pe lângă faptul că nu ar trebui să îți lipsească din alimentație, în special în sezonul rece, vitamina C trebuie să se regăsească și în rutina ta pentru frumusețe. De ce? Pentru că este un atioxidant foarte eficient, reface fibrele de colagen, are proprietăți anti-inflamatoare și luptă împotriva radicalilor liberi.

Vitamina E

Vitamina E face adevărate minuni pentru ten și restul pielii tale. Trebuie să te asiguri că organismul tău o primește din ceea ce consumi, dar și pielea ta, prin produsele de îngrijire pe care le folosești. Printre cele mai cunoscute beneficii ale vitaminei E pentru piele, menționăm faptul că reduce cicatricile, estompează vergeturile, vindecă arsurile, acneea, te scapă de petele de pe piele, hidratează tenul.

piele sanatoasa, Vea MIx

Vitamina F

Vitamina F este un alt compus natural, absolut necesar pentru sănătatea și frumusețea pielii tale. Această vitamină dă forță tenului tău, ajută la combaterea acneei, calmează pruritul, reduce roșeața, ajută la vindecarea eczemelor și este perfectă în combinație cu vitamina E.

Vea Mix și Coenzima Q 10

Coenzima Q 10 este o substanță asemănătoare vitaminelor, absolut esențială pentru organismul tău. Ajută în cazul multor afecțiuni și boli, dar este foarte bună și pentru piele. În ceea ce privește tenul, protejează pielea de efectele radicalilor liberi, este eficientă împotriva razelor UV, sporește producția de colagen, ajutând la dispariția ridurilor.

Vea Mix și Acidul lipoic

Oferă protecție împotriva radicalilor liber și inflamației pielii. Este foarte eficient în lupta cu acneea și îi asigură tenului o strălucire de invidiat.

Vea Mix concentrează toate aceste ingrediente și nimic altceva. Nu conține parfum, coloranți, conservanți sau alte substanțe care pot dăuna tenului tău. Riscul apariției alergiilor este cu atât mai mic, iar folosirea produsului este foarte ușoară, fiind sub formă de spray. Poate fi aplicat în orice moment al zilei, dar este de preferat înainte de expunerea la soare sau după duș. Încearcă și tu Vea Mix, pentru a-i oferi pielii tale o doză de energie și sănătate, concentrată într-un singur tub!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.