Informatii utile

Beneficiile vitaminei E pentru organism, piele și păr

Cu siguranță ați auzit până acum despre cât de bună și importantă este vitamina E pentru organism, nu-i așa? Dar, v-ați întrebat vreodată cum vă poate ajuta exact această vitamină și cum ar trebui să o administrați pentru a obține cele mai bune rezultate? Dacă răspunsul este da, vă invităm să citiți despre cele mai importante beneficii ale vitaminei E și ce trebuie să faceți pentru a profita de fiecare.

Vitamina E ajută la arsuri

Fie că vorbim de arsuri solare sau de cele cu abur ori fierul de calcat, care pot fi atât de dureroase și deranjante, Vitamina E aplicată direct pe zona afectată calmează efectul arsurii, grăbește procesul de vindecare și ajută la dispariția completă a semnelor. Pentru un efect cât mai bun, aplicați zilnic vitamina E, până la vindecare. Puteți fie să folosiți vitamina E din capsule, fie Vea Olio, adică vitamina E pură, sub formă de ulei, foarte ușor de aplicat.

Tratează cicatricile

Fie că vorbim despre unele vechi sau noi, cicatricile pot fi tratate cu succes folosind vitamina E. Bineînțeles, cu cât semnul de pe piele este mai proaspăt și tratați imediat, cu atât efectele vor fi mai rapide și eficiente. Cu toate acestea, chiar și cicatricile mai vechi pot fi estompate, iar aspectul pielii vizibil îmbunătățit dacă folosiți zilnic vitamina E, direct pe semne, masând ușor, pentru ca aceasta să intre cât mai adând în piele. Tratamentul va fi de durată, dar beneficiile nu vor întârzia să apară.

Estompează vergeturile

Foarte multe femei se confruntă cu problema vergeturilor pe corp, care pot fi atât de inestetice. Cele noi, de culoare rozalie, pot fi tratate cu succes și pot să dispară complet, dacă folosiți vitamina E imediat. Iar cele albe, vechi, pot fi estompate foarte mult, astfel încât vergeturile să fie cât mai puțin vizibile, iar pielea să își recapete elasticitatea. Puteți folosi vitamina E, sub formă de capsule, în combinație cu un ulei natural, precum cel de cocos sau de măsline, ori cu crema de corp pe care o utilizați în mod normal. Pentru efecte cât mai rapide și beneficii nenumărate, recomandăm Vea Lipogel, care conține ulei Vea (vitamina E pură) sub formă de gel, fiind ușor de aplicat și nu lasă urme pe haine.

Vindecă buzele crăpate

O problemă frecventă, în special în sezonul rece, este cea a buzelor crăpate. Cu toate că piața cosmeticelor este plină de balsamuri menite să vă scape de problemă, acestea au diverși compuși chimici care pot dăuna în alte moduri. Așadar, un produs natural este întotdeauna de preferat, iar vitamina E, aplicată direct pe buze, poate înlocui cu succes orice balsam. Folosiți Vea Olio în acest caz, pentru a vă convinge și pentru a scăpa de buzele crăpate rapid și eficient.

Tratează acneea, roșeața, eczemele pielii

Pielea sensibilă se poate confrunta cu foarte multe probleme, unele de-a dreptul deranjante din toate punctele de vedere, altele doar inestetice. Din fericire, vitamina E poate face minuni, atât în cazul acneei, cât și în ceea ce privește eczemele, ragadele mamare, roșeața sau chiar psoriazisul. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați direct pe zonele afectate vitamina E pură, pe care o găsiți fie sub formă de capsule, fie ca ulei, folosind Vea Olio.

capsule vitamina e

Reduce și previne apariția ridurilor

Mii de produse de pe piața cosmeticelor promit să reducă și să îmbunătățească aspectul ridurilor, prin ingredientele minune pe care le conțin. De cele mai multe ori, acestea sunt foarte chimice, însă, extrem de costisitoare și dăunătoare pentru organism pe termen lung. Vitamina E, însă, ajută și sporește producerea de colagen în mod natural, care reduce vizibil ridurile și ajută pielea să își recapete aspectul frumos și tânăr. Folosită zilnic, vitamina E va duce la dispariția completă a liniilor fine, cum sunt cele din jurul ochilor, iar pe cele mai adânci le va estompa considerabil. În acest caz, recomandăm Vea Olio, pentru uz zilnic. Puteți să amestecați produsul cu ulei de argan, pentru un efect și mai bun.

Menține sănătatea unghiilor

Tratamentele pentru unghii pot fi foarte costisitoare și în general durează mult, mai ales dacă le faceți la saloanele de cosmetică. Pentru un tratament rapid și eficient, chiar în confortul casei, puteți amesteca apă cu capsulele de vitamina E, mix în care să vă țineți mâinile pentru 10 minute sau chiar mai mult, de câteva ori pe săptămână. Efectele se vor observa imediat, atât în cazul cuticulelor, cât și în ceea ce privește stoparea exfolierii unghiilor și creșterea rezistenței acestora. De asemenea, puteți aplica Vea Olio direct pe unghii, pentru același efect.

Tratează vârfurile despicate ale părului

În ceea ce privește părul, foarte multe femei se confruntă cu problema firelor despicate. Acestea apar în special din cauza folosirii prea multor vopsele sau produse cosmetice, dar și după utilizarea uscătorului de păr sau a plăcii pentru ondulat sau îndreptat părul. Folosiți Vea Olio sau vitamina E capsule împreună cu ulei de cocos sau de argan, aplicat direct pe vârfuri, lăsați să acționeze cel puțin 30 de minute, apoi spălați-vă cu șampon cum o faceți în mod obișnuit. Vârfurile despicate vor fi de domeniul trecutului!

Previne albirea prematură a părului

Beneficiile vitaminei E pentru păr nu se opresc aici. Dacă vreți să preveniți apariția firelor albe, folosiți vitamina E cu încredere, care ajută la stoparea oxidării țesuturilor, problemă ce cauzează, de fapt, părul alb. Puteți aplica ingredientul direct pe păr, la fel ca în cazul firelor despicate. De asemenea, părul va căpăta o strălucire de invidiat și va fi mult mai sănătos și rezistent.

Hidratează pielea

Vitamina E pură hidratează pielea în mod natural și îi menține elasticitatea, prevenind, în acest fel, apariția ridurilor noi sau a vergeturilor. Amestecată cu crema de corp pe care o folosiți zilnic, vitamina E își va arăta efectele imediat. Dacă vreți să scăpați de diverse pete de pe corp, aceasta este cea mai bună și eficientă metodă.

Pentru organism, în general, vitamina E poate face adevărate minuni. Pe lângă faptul că este cel mai bun aliat în ceea ce privește frumusețea pielii, această vitamină ajută și în tratamentul diverselor boli. Este foarte bună în cazul scăderii imunității, fibromului uterin, ulcerului gastric, astmului bronșic, reduce riscul apariției cataractei și chiar a bolii Parkinson. Recomandăm folosirea zilnică a vitaminei E, direct pe piele, dar și aportul necesar pentru organism, prin consumarea alimentelor bogate în această vitamină, precum avocado, nuci, alune, migdale, gălbenuș de ou, germeni de grâu, uleiuri vegetale sau cereale integrale.

avocado, vitamina e

Related Posts

1 thoughts on “Beneficiile vitaminei E pentru organism, piele și păr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.