Informatii utile

Când lumea ”se prăbușește” în jurul tău… există Vea

Atunci când copilul tău pățește ceva – parcă toată lumea ”se prăbușește” în jurul tău…

Câteva luni în urmă, s-a întâmplat un mic accident. Abia ce ne-am întors din vacanță, fericiți și încă entuziasmați, ne vedeam fiecare de treburile lui prin casă. Știm cu toții că pentru orice părinte, mai ales la primul copil, orice lucru minor ce se întâmplă cu copilul tău te face să ajungi în panică.

Eu aranjam din bagaje, soțul meu – vorbea la telefon și fetița noastră de 2 ani și câteva luni, se juca prin living. Până când am auzit un zgomot… fetița noastră ”a îmbrățișat” un sertar de dulap masiv, a căzut exact peste ea. Colțul sertarului i-a zgâriat obrazul și s-a ales și cu câteva semne de zgârâieturi pe corp, din fericire superficiale. Am respirat ușurați… 2 secunde… până când am realizat că de fapt obrazul era mult mai tare zgâriat decât ce văzusem noi inițial. În acel moment mi-a trecut prin minte o posibilă imagine cu fetița noastră ajunsă la vârsta adolescenței cu un semn imens pe față și în situația destul de jenantă în care toată lumea o întreba: ”Vai… dar ce ai pățit! Este atât de mare cicatricea ta!”

În nici un caz nu îți dorești acest lucru pentru copilul tău.

Desigur că ne-am panicat foarte de tare! În acel moment la nimic nu ne gândeam, decât cum să desfacem cât mai repedea bagajele și să căutam vreo soluție din gama VEA ca prim ajutor. De când s-a nascut fetița noastră, avem un stoc impresionant de creme și spray-uri de la Vea Line, am aflat de ei prin recomandări de la niște părinți. Pentru orice provocare știm deja că ameliorarea/rezolvarea va veni odată cu aplicarea acestor produse.

După ce ne-am calmat un pic, am sunat la Vea pentru a întreba și a ne consulta de ce produse mai avem nevoie pentru îngrijirea ranei. Fiind vorba de o urgență, persoana de la Vea ne-a ajutat extrem de repedea cu o soluție de livrare în doar câteva ore. În plus, ne-a îndrumat cum să aplicăm cremele și cum să îngrijim rana.

 Ei pun mare accent pe urgențele la copii sau la mămicile care alăptează și fac ragade.

Am început cu Vea Olio pentru a proteja rana, cel mai important aspect este că Vea Olio nu ustură, nu doare la aplicare și este bine tolerat. După câteva zile am aplicat Vea Lipogel pentru a preveni eventualele semne inestetice. În câteva zile deja am observat cum cade crusta și în doar 10 zile nu se mai vedea nici o urmă de cicatrice.

Am respirat ușurați la finalul întregii povești. Pentru orice părinte este extrem de greu când te gândești că s-ar putea ca în viitor, copilul tău să poarte un semn mare, vizibil și mai ales pe față. Eventualele întrebări și curiozități ale oamenilor, poate nu din rea intenție, oricum te afectează (spun din propria experiență, din păcate).

Ne-am bucurat că a trecut totul cu bine, am fost și suntem recunoscători pentru că există produse extrem de bune precum cele din gama Vea. Ele te ajută cu orice provocare pe care o poți avea cu copilul tău, și nu numai… sunt perfecte și pentru femeile însărcinate, mămici și tătici. Practic, pentru întreaga familie! 

Vea Lipogel și Vea Olio ne-au ajutat ca fetița noastră să rămână “ca nouă” în urma acestei întâmplări neplăcute.

După această experiență Vea Olio este mereu în geanta de zi cu zi. Știm că oriunde ne-am duce și dacă pățește ceva fetița noastră, sau noi, le putem folosi. Pentru familia noastră, prima alegere este Vea. Recomand tuturor părinților ca cel puțin acest produs, să fie în trusa de prim ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.