Vea LIPO3
  • Vea LIPO3

Vea LIPO3, crema hidratanta si reparatoare, 50ml

110,67 lei
cu TVA

LIPOGEL NON - COMEDOGENIC cu Vitamina E, Ceramide, Acizi grași și Fitosteroli

Borcan 50 ml / NET WT. 1.6 OZ

Cantitate

VEA LIPO3 este un gel lipofil inovator, pe bază de vitamina E, îmbogățit cu 3 lipide principale conținute în bariera cutanată (ceramide, acizi grași și fitosteroli), cu efect emolient, hidratant, protector și antioxidant. Acesta ajută la menținerea și îmbunătățirea barierei lipidice a pielii.

Produsul nu conține apă, parfum, conservanți și coloranți, parabeni, pentru a reduce la minim riscul de reacții alergice.

INDICAȚII: piele uscată sau înroșită, ajută la restabilirea echilibrului natural al barierei lipidice a pielii, inclusiv pentru pielea sensibilă sau agresată. Previne uscaciunea cutanată și fisurile datorate agenților externi. Potrivit pentru zona feței, buzelor și pentru zonele sensibile, uscate sau înroșite ale corpului.
Acțiune lubrifiantă în caz de uscăciune sau disconfort genital sau perianal (sigur pentru utilizarea cu prezervative). Calmează pruritul, hidratează și hrănește pielea uscată datorită conținutului de vitamina E și lipide.

MOD DE UTILIZARE: aplicați VEA LIPO3 pe zonele cu probleme și masați timp de câteva secunde până la absorbția completă, cel puțin de două ori pe zi sau de câte ori este necesar.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: pentru a preveni iritarea feței după bărbierit, aplică VEA LIPO3 în jurul zonei care urmează să fie rasă înainte de a merge la culcare, acest lucru va pregăti pielea și va asigura un ras mai puțin iritant dimineața. Utilizați o mică cantitate după bărbierit, pentru a preveni înroșirea.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50°C/122°F. VEA LIPO3 este compus din ingrediente pe bază de plante. Orice variație de culoare este naturală și nu va afecta calitatea produsului.

ATENȚIE: A nu se utiliza în caz de alergie cunoscută sau sensibilitate la ingrediente. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

vealipo50ro
148 Produse

S-ar putea sa-ti placa